PVC Schrijnwerk

PVC schrijnwerk biedt talloze voordelen voor moderne woningen. Dankzij de duurzaamheid, isolerende eigenschappen en onderhoudsvriendelijkheid is PVC een uitstekende keuze voor ramen en deuren. 

Het materiaal is bestand tegen extreme weersomstandigheden, waardoor het langdurig zijn kwaliteit behoudt. Bovendien zorgt de uitstekende isolatie voor energiebesparing en een aangenaam binnenklimaat.

Waarom kiezen voor PVC Schrijnwerk?

In het algemeen staat PVC schrijnwerk bekend om zijn veelzijdigheid en aanpasbaarheid aan diverse architecturale stijlen. PVC biedt een brede kleurenvariatie en kan gemakkelijk worden aangepast aan specifieke designvereisten. 

Het is een kostenefficiënte keuze met een lange levensduur, wat resulteert in een optimale investering voor zowel residentiële als commerciële toepassingen. PVC schrijnwerk voldoet aan moderne normen voor comfort, veiligheid en esthetiek, waardoor het een populaire keuze is voor nieuwbouw- en renovatieprojecten.

Uitstekende isolatie

PVC heeft van nature een lage thermische geleidbaarheid, waardoor het helpt bij het handhaven van een comfortabele binnentemperatuur.Diversiteit in design en kleur

PVC schrijnwerk is verkrijgbaar in verschillende kleuren, stijlen en afwerkingen, waardoor het gemakkelijk kan worden aangepast aan de architectonische stijl van een gebouw. 

Duurzaamheid en onderhoudsgemak

PVC is een duurzaam materiaal dat bestand is tegen vocht, schimmels, insecten en corrosie. Het vereist weinig tot geen onderhoud, aangezien het niet gevoelig is voor roest of vervaging.

Milieuvriendelijk

PVC is recyclebaar, waardoor het een milieuvriendelijke keuze is.


Waarom kiezen voor Optimedia?

Productie-oppervlakte 

65.000m2

.

Productiecapaciteit

2200 ramen/dag

Aanwezig over heel de wereld

Nederlandstalige technische raadgevers in Vlaanderen

+27 jaar service & kwaliteit

Wij verkopen enkel producten van hoogwaardige kwaliteit.

Nieuws

Blijf op de hoogte van onze activiteiten en speciale voorwaarden