Rolluiken

Rolluiken zijn veelzijdige en praktische toevoegingen aan elk huis. Ze bieden niet alleen een verhoogd gevoel van privacy, maar ook bescherming tegen ongewenst zonlicht en geluid. 

Dankzij hun isolerende eigenschappen helpen rolluiken energie te besparen en dragen ze bij aan een aangenamer binnenklimaat. Bovendien verhogen ze de veiligheid van uw woning door inbraakpreventie.


Waarom kiezen voor rolluiken?

Rolluiken zijn een waardevolle investering voor iedereen die streeft naar comfort en efficiëntie in huis. Of het nu gaat om het reguleren van de lichtinval, het verminderen van geluidsoverlast of het handhaven van een constante temperatuur, rolluiken bieden op diverse vlakken voordelen. 

Daarnaast voegen ze een esthetisch element toe aan het exterieur, waardoor uw huis zowel functioneel als aantrekkelijk wordt.

Isolatie

Rolluiken fungeren als isolatiemateriaal, waardoor warmte in de winter wordt behouden en zomerse hitte wordt buitengehouden.

Veiligheid

Rolluiken dienen als extra beveiligingslaag, ontmoedigen inbraken en zorgen voor gemoedsrust.

Energie-efficiëntie

Door de thermische isolatie helpen rolluiken energiekosten te verlagen door het behoud van een stabiele temperatuur.

Lichtregulatie

Met rolluiken kunt u nauwkeurig de hoeveelheid binnenkomend licht beheren, waardoor een comfortabele en sfeervolle omgeving ontstaat.

Waarom kiezen voor Optimedia?

Productie-oppervlakte 

65.000m2

.

Productiecapaciteit

2200 ramen/dag

Aanwezig over heel de wereld

Nederlandstalige technische raadgevers in Vlaanderen

+27 jaar service & kwaliteit

Wij verkopen enkel producten van hoogwaardige kwaliteit.

Nieuws

Blijf op de hoogte van onze activiteiten en speciale voorwaarden