Jaloezieën

Jaloezieën bieden een perfecte balans tussen stijl en functionaliteit. Met de mogelijkheid om de lichtinval nauwkeurig te regelen, zorgen ze voor privacy zonder de natuurlijke verlichting op te geven. 

Dankzij het diverse kleurenpalet en de materialen passen jaloezieën moeiteloos in elk interieur. Ze zijn eenvoudig te onderhouden en duurzaam, waardoor ze een praktische keuze zijn voor elke ruimte.

Waarom kiezen voor jaloezieën?

In algemene zin zijn jaloezieën veelzijdig en aanpasbaar aan verschillende behoeften. Ze dienen niet alleen als raamdecoratie, maar reguleren ook de temperatuur door zonlicht te filteren. 

Met jaloezieën kun je de sfeer van een kamer personaliseren, terwijl de mogelijkheid om de lamellen naar wens te kantelen, een gevoel van controle en flexibiliteit biedt. De tijdloze elegantie en functionele voordelen maken jaloezieën een waardevolle toevoeging aan elk huis.

Lichtregulatie

Door de lamellen te kantelen of op te trekken, kan de gewenste hoeveelheid natuurlijk licht worden bepaald, waardoor de sfeer in de ruimte verandert.

Stijl en esthetiek

Jaloezieën dragen bij aan de esthetiek van een interieur en kunnen een modern, klassiek of tijdloos uiterlijk geven, afhankelijk van de keuze van het ontwerp.

Privacy

Door de lamellen te sluiten, voorkom je directe inkijk van buitenaf, terwijl je nog steeds kunt genieten van diffuus licht dat de ruimte binnenkomt.

Energie-efficiëntie

Jaloezieën kunnen helpen bij het reguleren van de temperatuur in een ruimte door de intensiteit van zonlicht te verminderen. Dit kan leiden tot energiebesparing.Waarom kiezen voor Optimedia?

Productie-oppervlakte 

65.000m2

.

Productiecapaciteit

2200 ramen/dag

Aanwezig over heel de wereld

Nederlandstalige technische raadgevers in Vlaanderen

+27 jaar service & kwaliteit

Wij verkopen enkel producten van hoogwaardige kwaliteit.

Nieuws

Blijf op de hoogte van onze activiteiten en speciale voorwaarden