Aluminium Schrijnwerk

Aluminium schrijnwerk biedt uitstekende voordelen voor moderne bouwprojecten. Door zijn lichte gewicht en duurzaamheid is aluminium bijzonder geschikt voor ramen en deuren. 

Het materiaal is bestand tegen corrosie, waardoor het ideaal is voor zowel binnen- als buitentoepassingen. De slanke profielen van aluminium zorgen voor een eigentijdse uitstraling en maximale lichtinval, terwijl de sterkte ervoor zorgt dat het lang meegaat.

​Waarom kiezen voor aluminium schrijnwerk?

Algemeen gezien staat alu schrijnwerk bekend om zijn robuustheid en onderhoudsgemak. Het is weerbestendig, rot niet en vereist weinig tot geen schilderwerk. Door de veelzijdigheid van aluminium kunnen architecten creatieve ontwerpen realiseren, terwijl de thermische isolatie zorgt voor energie-efficiëntie. 

Met een modern en strak uiterlijk past aluminium schrijnwerk perfect in hedendaagse architectuur en voldoet het aan hoge normen op het gebied van prestaties en esthetiek.

Duurzaamheid

Aluminium schrijnwerk staat bekend om zijn duurzaamheid en weerbestendigheid. Aluminium is bestand tegen corrosie, roest en vervaging, waardoor het geschikt is voor langdurig gebruik in diverse weersomstandigheden.

Modern design en veelzijdigheid

Aluminium schrijnwerk biedt een modern en strak uiterlijk dat goed past bij eigentijdse architectuur. Dankzij de veelzijdigheid van aluminium kunnen architecten creatieve ontwerpen realiseren.

Lichtgewicht en sterkte

Aluminium is een lichtgewicht materiaal, wat de installatie en het gebruik van aluminium schrijnwerk vergemakkelijkt. Ondanks het lichte gewicht is aluminium ook buitengewoon sterk, waardoor het uitstekende structurele integriteit biedt.

Onderhoudsvriendelijk

Aluminium schrijnwerk vereist minimaal onderhoud. Het materiaal is bestand tegen corrosie en hoeft niet te worden geverfd of afgewerkt.

Waarom kiezen voor Optimedia?

Productie-oppervlakte 

65.000m2

.

Productiecapaciteit

2200 ramen/dag

Aanwezig over heel de wereld

Nederlandstalige technische raadgevers in Vlaanderen

+27 jaar service & kwaliteit

Wij verkopen enkel producten van hoogwaardige kwaliteit.

Nieuws

Blijf op de hoogte van onze activiteiten en speciale voorwaarden